Tίποτα δεν άλλαξε όσον αφορά την χαμηλή καθαρή αξία συναλλαγών στη χθεσινή συνεδρίαση, αλλά και το μειωμένο ενδιαφέρον για τίτλους χαμηλότερων κεφαλαιοποιήσεων, πλην ίσως της δραστηριοποίησης κάποιων λίγων αγοραστών, με άγνωστο επενδυτικό ορίζοντα, σε τίτλους που είχαν πιεστεί σημαντικά κατά τις αμέσως προηγούμενες συνεδριάσεις. Από την άλλη, θα ήταν παράλειψη να μην επισημανθεί ότι τις τελευταίες εντυπώσεις τις κέρδισαν οι εν δυνάμει πωλητές, που μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισαν στο χαμηλό ημέρας έξι τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης (λεπτομερής αναφορά στη συνέχεια του σχολίου) και μαζί με αυτούς και τους βασικούς δείκτες του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.
.
Σημαντικός ο περιορισμός των αρχικών κερδών για τις τραπεζικές μετοχές, με τον τραπεζικό δείκτη να κλείνει με κέρδη 0,95% στις 529,74 μονάδες, ενώ ενδοσυνεδριακά είχε φθάσει να ενισχύεται άνω του 2%. Αμετάβλητη ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση η Alpha Bank, με τη Eurobank να έχει κέρδη 1,15%, την Εθνική Τράπεζα να έχει άνοδο 2,05% και την Τράπεζα Πειραιώς να κλείνει 0,18% υψηλότερα. Πλήρης η αντιστροφή των αρχικά θετικών τάσεων τόσο για τον ΟΤΕ όσο και για τον ΟΠΑΠ με απώλειες 1,53% και 0,16% αντίστοιχα, ενώ αντίθετα Coca-Cola HBC και ΔΕΗ κατόρθωσαν να διατηρήσουν το θετικό πρόσημο και να κλείσουν με κέρδη 0,92% και 0,76% αντίστοιχα. Σημαντικές πιέσεις για τη μετοχή της Aegean Airlines στο -1,60%, ενώ ισχυρά ανοδικά έκλεισε ο τίτλος της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή στο +5,57%, αν και στο ξεκίνημα της συνεδρίασης είχε απώλειες άνω του 1%.
.
Παρουσία πωλητών στη χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση του δείκτη ESG σε ΙΝΤΚΑ (-2,25%), ΑΒΑΞ (-2,59%), ΛΥΚ (-1,80%), ΙΝΚΑΤ (-4,68%), και ΣΠΕΙΣ (-0,58%).