Η κλιματική αλλαγή αλλάζει τον επιχειρηματικό «χάρτη» και στην εστίαση
Έως το 2100 η Ελλάδα θα χάσει 37 μέρες ετησίως με μέτρια θερμοκρασία, γεγονός που μπορεί να στρέψει τον κόσμο σε εστιατόρια που βρίσκονται σε πιο δροσερά μέρη.
08 ΜΑΪΟΥ 2024Έως το 2100 η Ελλάδα θα χάσει 37 μέρες ετησίως με μέτρια θερμοκρασία, γεγονός που μπορεί να στρέψει τον κόσμο σε εστιατόρια που βρίσκονται σε πιο δροσερά μέρη.
08 ΜΑΪΟΥ 2024Ορισμένες τοποθεσίες θα διαθέτουν ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή και σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα.
12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023Το εστιατόριο «Madame Brasserie» προσφέρει στους επισκέπτες μια εντυπωσιακή θέα στο Παρίσι και μια ιδέα για το πώς η εστίαση μπορεί να μεταβεί στην «πράσινη» εποχή.
17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022Το παραπάνω συμπέρασμα είναι εύρημα μελέτης δημοσιεύτηκε και διενήργησαν επιστήμονες του University of British Columbia του Καναδά.
19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022Οι κλάδοι εστίασης και φιλοξενίας (HORECA) αποτελούν τον δυναμικότερο τομέα της ελληνικής οικονομίας.
21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022Τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα των αλκοολούχων ποτών και ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας (κανάλι HORECA) αλλά και τις θετικές λύσεις για την ανάκαμψη και τη βιωσιμότητα του κλάδου συζήτησαν πρόσφατα οι εκπρόσωποι των αρμόδιων φορέων που συναντήθηκαν στο πλαίσιο δράσης της εκστρατείας #EimasteEtoimoi, Κρατήστε μας Θέση! στο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη Αθηνών.
11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021